Att storskalig Lean-Agile utveckling är populärt råder det ingen tvekan om. Både privata företag och myndigheter står i kö för att få hjälp att genomföra sina förändringar som ofta berör hela organisationen. Med fler medarbetare och än bredare kompetens får BDD de bästa möjligheterna att matcha kundernas behov.

”Det här känns väldigt väldigt bra!” Säger Ola Gedenryd, en av BDD’s grundare. ”Jag tyckte vi var ett starkt kort redan innan och med ytterligare 5 erfarna SAFe-konsulter (SPC) kommer vi att vara klart störst i Sverige när det gäller kunskap och praktisk erfarenhet av storskaliga Lean-Agile transformationer.”

De nya konsulter som nu kommer att arbeta inom BDD är:

Mats Janemalm och Anders Nygren som under drygt 10 år varit drivande i konsultföretaget mPeira. I princip alla större svenska företag har någon medarbetare som gått någon av mPeiras utbildningar eller blivit coachade inom agilt arbetssätt.

Anders Jonsson är en mycket senior Agil mentor & coach som har arbetat med Agilt förändringsarbete drygt 10 år. Han har de senaste åren arbetat för Ivar Jacobson International där han har hjälpt ett flertal organisationer såsom SEB, Volvo Cars och Nova Software med Agil skalning med stöd av SAFe.

Kim Lindberg är den servant leader som coachar och leder individer att bygga autonoma och högpresterande organisationer. Kim kommer närmast från Agile Extreme där hon varit verksam i flertalet agila transformationer.

Andreas Johansson, har en gedigen erfarenhet i den finansiella världen. I rollen som Agil coach på SEB och tidigare Nordea har han verkat på de flesta nivåerna i organisationerna. Från coachning av enskilda team till högsta ledning.

BDD har sedan tidigare kontor i Göteborg, Malmö och Linköping. Nu kommer BDD att även vara representerade i Stockholm. BDD har sedan starten 2004 hjälpt ett stort antal organisationer till värdefulla resultat inom verksamhetsutveckling, innovation, utbildning och agil transformation.

BDD är en av få guldpartners till Scaled Agile i Sverige och har även nyligen fått representation i det exklusiva SPCT programmet som är ett bevis på hög internationell kompetens.

Leave a Reply